OM OSS

Drive Together drivs som ett familjeföretag där jag, Erik, är utbildad trafiklärare och utbildningsledare samt min fru Lisa som är utbildad ekonom.

Efter att ha jobbat som trafiklärare i närmare 20 år där jag varit med och drivit Göteborgs äldsta och mest etablerade trafikskola så var vi sugna på att skapa något nytt, modernt och klimatsmart alternativ till den traditionella trafikskolan. En utbildning som ska vara både rolig , effektiv och samtidigt göra dig väl förberedd på trafikens utmaningar.

Då vi bor i närheten av Nääs Fabriker så var placeringen av företaget just där vårt förstahands val. Både för att komma närmare barn och familj men också för att området runt Nääs erbjuder den bästa tänkbara utbildningsmiljön i början av din utbildning. Lugnt, avslappnat och korta avstånd till perfekta övningsområden där du kan utveckla din körning på bästa sätt. 

Företagets målsättning är att skapa trafiksäkra, medvetna och ödmjuka bilister med minimal användning av jordens resurser.

Bedriva en av världens mest energieffektiva trafikskolor genom att enbart utbilda i elbil laddad med solel, erbjuda utbildning i mindre grupper, dela lokal med andra företag samt tillhandahålla digital teorikurs och digitalt teorimaterial.

//Erik Larsson
Utbildningsledare/ Trafiklärare

Drive Together – Today for your tomorrow

Kontakta oss

Besöksadress vid kursvecka och bokade möten:

Nääs Fabriker
Spinnerivägen 1
44851 Tollered 

Postadress:

Drive Together
C/o Nääs Fabriker
Spinnerivägen 1

fack 5055
448 51 Tollered

Mötesplatser

Kom till oss på Nääs Fabriker i Tollered eller så kommer vi till dig. 

Upphämtning på någon av våra mötesplatser sker efter överenskommelse med din lärare.

Klicka på bilden för direktlänk till Google maps

Göteborg

Munkebäck Ica Kvantum

Alingsås

McDonald´s

Lerum

Station